شوربه فواكه البحر ( سيفود) بالخطوات والصو
دارالباحث عن الحق للعلوم الاسلاميه وعلاج السحر والمس الشيطانى الشيخ سيد محمد سيد :: منتدى :: قسم طبق اليوم للمأكولات والحلويات الشرقيه والعالميه
صفحة 1 من اصل 1
شوربه فواكه البحر ( سيفود) بالخطوات والصو
[size=21]المطبخ, البحر, بالخطوات, سيفود), شوربه, فواكه, والصور, طبخ
شوربه فواكه البحر ( سيفود) بالخطوات والصور
[size=21]المقادير
قطعتين سمك فيليه
كاليمارى مقطع صغير
حوالى عشر حبات جمبرى متوسطين
جزر مبشور
مشروم مقطع
1 حبه بصله مقطعه
قطعه زنجبيل
كوب كريمه الخفق الغير محلاه
كوب ماء
زبده
كمون ملح فلفل واى توابل تفضليها
الطريقه
نقوم بتقطيع السمك والجمبرى والسبيط لقطع متوسطه او الحجم اللى تحبيه
نضع قطعه زبده عالنار ونضيف البصل ونقلب دقيقتين وبعدها
نضيف الجزر والمشرم ونقلب لمده عشر دقائق مع استمرار التقليب حتى لا تحرق
المكونات
ثم نقوم باضافه البحريات
ملحوظه
لو الفيليه كان مجمد من قبل يبقى يضاف فى الاخر ولو كان طازج يبقى نضيفه مع الجمبرى والكاليمارى
ونقلب الخليط ونضيف الماء ونتركه يغلى لمده ربع ساعه
وبعدها نقوم باضافه كوب الكريمه
ونترك الخليط يغلى مره اخرى لمده ربع ساعه
ونضيف التوابل
ويقدم
[/size][/size][size=21]المقادير
قطعتين سمك فيليه
كاليمارى مقطع صغير
حوالى عشر حبات جمبرى متوسطين
جزر مبشور
مشروم مقطع
1 حبه بصله مقطعه
قطعه زنجبيل
كوب كريمه الخفق الغير محلاه
كوب ماء
زبده
كمون ملح فلفل واى توابل تفضليها
الطريقه
نقوم بتقطيع السمك والجمبرى والسبيط لقطع متوسطه او الحجم اللى تحبيه
نضع قطعه زبده عالنار ونضيف البصل ونقلب دقيقتين وبعدها
نضيف الجزر والمشرم ونقلب لمده عشر دقائق مع استمرار التقليب حتى لا تحرق
المكونات
ثم نقوم باضافه البحريات
ملحوظه
لو الفيليه كان مجمد من قبل يبقى يضاف فى الاخر ولو كان طازج يبقى نضيفه مع الجمبرى والكاليمارى
ونقلب الخليط ونضيف الماء ونتركه يغلى لمده ربع ساعه
وبعدها نقوم باضافه كوب الكريمه
ونترك الخليط يغلى مره اخرى لمده ربع ساعه
ونضيف التوابل
ويقدم
عمرو اسد- مشرف متميز
- عدد المساهمات : 28
نقاط : 56
تاريخ التسجيل : 10/05/2011
مواضيع مماثلة
» طريقة عمل شوربه الكريمه بالصور
» طريقة عمل التورتة بالخطوات والصور
» شوربة فواكة البحر بالصور
» البسطيلة المغربيه بلسمك وبلح البحر
» طريقة عمل التورتة بالخطوات والصور
» شوربة فواكة البحر بالصور
» البسطيلة المغربيه بلسمك وبلح البحر
دارالباحث عن الحق للعلوم الاسلاميه وعلاج السحر والمس الشيطانى الشيخ سيد محمد سيد :: منتدى :: قسم طبق اليوم للمأكولات والحلويات الشرقيه والعالميه
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى